Hoi! Ik ben Lise. Gebeten door fotografie. Woont in Veurne (okeee, Houtem ;-) ). Fantastisch toch, hoe je met één beeld een verhaal kan vertellen, emotie kan opwekken.
Met de centjes die ik verdiende op mijn eerste vakantiejob kocht ik mijn eerste digitale camera, begon foto's te trekken en verdiepte mij in de wondere wereld van photoshop.
Uiteindelijk besloot ik om mijn interesses voor fotografie en digitale bewerking te bundelen en de opleiding 'Grafische Vormgeving' te starten aan het 'LUCA - school of Arts' in Gent. (toen nog 't Sint Lucas). Na twee jaar besloot ik echter dat dat het toch niet was en sloeg een compléét andere richting in: die van verpleegkunde.
Fotografie heeft me echter nooit losgelaten: ik bleef mijn eigen techniek verbeteren, volgde cursussen, kocht beter materiaal aan,... in de Brugse musicalvereniging, KotéKoer, waar ik toen nog zeer actief was, nam ik achter de schermen de grafische vormgeving en fotografie voor mijn rekening (of toch als ik niet zelf op het podium stond ;-)).
De geboorte van mijn dochters zorgde er ook voor dat ik mij meer en meer ging verdiepen in kinderfotografie, maar ook mijn twee mopshondjes waren gewillige modellen. Intussen heb ik er ook twee heerlijke pluszoontjes bij. Foto's nemen van 4 kindjes tegelijkertijd: het bleek (surprise!) een hele uitdaging. Maar na zes jaar 'oefenen' kan je mij gerust een ervaringsdeskundige noemen. 

Back to Top